Weboldal használatának feltételei

Ez az oldal írja le, mely feltételekkel használhatja oldalunkat.

Az oldal címe: https://uzemorvosveszprem.hu

Munkavállalói adatok elérése

A munkavállalói adatokhoz rendszerünk lekérdezési hozzáférést biztosít az adott munkáltatói jogok gyakorlójának, vagy megbízottjának (titkárnő, asszisztens, HR). Az oldalban közölt információkat minden hónapban két alkalommal frissítjük a VisVis Kft üzemorvosí rendszeréből.

Regisztráció és elérés

A munkavállalói adatok eléréséhez regisztrációra lesz szüksége, melyet a regisztráció menüpontban ér el. A regisztráció után minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, ellenőrizzük munkáltatói, vagy egyéb hozzáférési jogosultságát a nyilvántartott adatokhoz.

A megerősített regisztráció után felhasználónevével és jelszavával a fiókom menüpontban tud belépni oldalunkra, hogy elérje adatait.

Az adatok szűrésének elve a leghamarabb lejáró üzemorvosi vizsgálati eredményeket teszi előre.

Változások bejelentésének menete

Amennyiben a munkavállalók körében változás állt be, amelyet a VisVis Kft üzemorvosi nyilvántartásában át kell vezetni, a kilépett és újonnan belépő munkavállalókat a lista Excel exportálásával kell módosítani, majd a változások átvezetése után, kizárólag az érintett sorokat emailben elküldeni.

Partnereink oldalának szerkesztése

Rendszerünk tartalmaz egy partnerünk menüpontot, melynek tartalmát akár önállóan is szerkesztheti. Frissítheti információit, rövid leírást készíthet aktualitásairól, melybe weboldalára, kiemelendő tartalmára mutató, Google találatokat növelő linkeket helyezhet el. Frissítheti elérhetőségeit, vállalkozása bemutatkozó fotóit, mely partner profil azonnali kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosít vállalkozásával.

A fiókom oldalon belépés után megtalálja az önhöz rendelt partner oldal(ak) szerkesztési lehetőségét.